De diensten van Jelu Industriële Automatisering

Hier houden wij ons mee bezig.

Software engineering

Ontwikkeling van software voor machinebesturingen en industriële ICT

Besturingskasten

Ontwikkeling van hardware en de bouw van machinekasten

Industriële netwerken

Ontwikkeling en realisatie van netwerken binnen een fabriek 

Software engineering

Versnel, verbeter, verduurzaam, optimaliseer en bespaar kosten in het productieproces met de industriële automatiseringsoplossingen van Jelu Industriële Automatisering.

Wij ontwikkelen software voor machinebesturing om deze doelen te verwezenlijken. Denk hierbij aan PLCs, HMIs en Industriële ICT. Of het nu gaat om machinebesturingen met een repeterend karakter of aangepaste besturingspanelen voor industriële of gebouwgebonden installaties: Jelu helpt graag de processen te versnellen of zelfs te automatiseren.

Besturingskasten

We realiseren ons zelden dat het water uit de kraan, de kleding die we dragen en het voedsel dat we eten mede mogelijk worden gemaakt door besturingskasten. Daarom is het cruciaal dat het besturingspaneel veilig, betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit is.

Wij fabriceren onze eigen besturingskasten, waardoor we efficiënt communiceren, kosten minimaliseren en de doorlooptijd beheersen. Ons werk strekt zich uit over diverse sectoren, variërend van de metaalsector tot de voedselindustrie.

Industriële netwerken

Een machinenetwerk is de ruggengraat van een fabriek en zorgt ervoor dat machines in staat zijn om samen te werken, gegevens te delen en te communiceren met andere systemen.

Door de implementatie van een goed geconfigureerd machinenetwerk, kunnen bedrijven de efficiëntie van hun machinepark verhogen, de productiviteit verbeteren en storingen preventief opsporen. Het machinenetwerk speelt dus een cruciale rol bij het optimaliseren van de prestaties en het onderhoud van een machinepark. 

Wij engineeren op basis van de benodigdheden van de klant een passend machinenetwerk en leveren de benodigde componenten. 

Daarnaast houden wij ons bezig met het allerlei data koppelingen voor bijvoorbeeld recepten beheer, rapportage en product logging. Wij maken machinegebruik zo gebruiksvriendelijk mogelijk en streven ernaar dat alles vanaf kantoor geconfigureerd en gecontroleerd kán worden.

Neem contact op